Παναθηναϊκός: «Ντόπες» από τον κόσμο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (pics)

Παναθηναϊκός: «Ντόπες» από τον κόσμο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (pics)

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατέκλυσαν το ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή του Τριφυλλιού και ζήτησαν το διπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Χαμός στον Παναθηναϊκό, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο του Τριφυλλιού να έχει κατακλύσει το ξενοδοχείο που βρίσκεται η «πράσινη» αποστολή και να ζητάει από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του το διπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο ξενοδοχείο, όπου έχει κατακλύσει η αποστολή του Τριφυλλιού και προσπαθούν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές, ενόψει του αποψινού ντέρμπι (21:00), που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το φετινό πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού φωνάζουν συνθήματα και αποθεώνουν τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του, ζητώντας παράλληλα το διπλό στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό, με το οποίο οι Πράσινοι θα βρεθούν μια… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν άμεση επαφή με τους παίκτες, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ έχει τοποθετήσει κάγκελα γύρω από το πούλμαν, προκειμένου να μην μπορεί ο κόσμος να προσεγγίσει τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του.

Όλα αυτά φυσικά για να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού, μετά τα πολλά κρούσματα στο Τριφύλλι, που είχαν ως αποτέλεσμα η 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League να πραγματοποιηθεί σήμερα (8/5), αντί για χθες (7/5), όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ