Ιωνικός: «Ραντεβού στο σπίτι μας – Όλοι μαζί για τη νίκη-παραμονή!» (pic)

Ιωνικός: «Ραντεβού στο σπίτι μας – Όλοι μαζί για τη νίκη-παραμονή!» (pic)

Η ΠΑΕ από τη Νίκαια απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ενόψει του... τελικού παραμονής με τη Λαμία.

Μια μεγάλη μάχη θα δώσει ο Ιωνικός το προσεχές Σάββατο (20:00), για την τελευταία αγωνιστική των Play-Outs της Super League στην έδρα του κόντρα στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Νάπολι: Ανανεώνει τον Ραχμάνι

Μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία συγκεκριμένα αφού η ομάδα του Γρηγορίου είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με 26 βαθμούς έναντι 28 των Φθιωτών με τον αγώνα να είναι «τελικός» αφού θα κρίνει ποια από τις δυο ομάδες θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στη Super League 2. Ο Ιωνικός θέλει μόνο νίκη την ώρα που η Λαμία βολεύεται και με την ισοπαλία.

Για αυτό το λόγο η Νικαιώτες απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο τους για να στηρίξει την ομάδα για τη νίκη-παραμονή όπως γράφουν.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ Ιωνικός γράφει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αναμέτρηση με τη Λαμία:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει τον κόσμο πως πολύ μεγάλος αριθμός εισιτηρίων για τον «τελικό» παραμονής με αντίπαλο τη Λαμία έχουν φύγει.

Για να καταφέρει να ικανοποιηθεί ο κόσμος και να μπορέσει να βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο δίπλα στον Ιωνικό μας, τους καλούμε να αγοράσουν το συντομότερο δυνατόν τα εισιτήρια τους.Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της ομάδας για το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν είναι συγκινητική και τους ευχαριστούμε.

Οι οπαδοί μας δείχνουν ότι είναι πάντα στο πλάι της αγαπημένης τους ομάδας και θα τη στηρίξουν, με τη ζήτηση να είναι τεράστια εδώ και ημέρες!
Η διάθεση των εισιτηρίων που απομένουν συνεχίζεται από τα γραφεία μας σήμερα ως τις 22:00 και φυσικά τις επόμενες ημέρες, έως ότου εξαντληθούν όλα.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο της Νεάπολης το Σάββατο για τον Ιωνικό μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ