Τι είπε ο Ανιγκό για Τούμπα, Έλληνες διαιτητές και προβλήματα τραυματισμών

Τι είπε ο Ανιγκό για Τούμπα, Έλληνες διαιτητές και προβλήματα τραυματισμών

Ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε για το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και όχι μόνο...

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (14/05, 20:00) και ο Ζοζέ Ανιγκό μίλησε στη NOVA για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Γάλλος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τους Έλληνες διαιτητές εκφράζοντας την ευχή να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: O Ζοσέ Μουρίνιο γιορτάζει… είκοσι χρόνια επιτυχίες και έχει ακόμη το κοκαλάκι της νυχτερίδας

Όσα είπε ο Ανιγκό:

Για το τελευταίο ματς της σεζόν: «Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα ματς, με επαγγελματισμό, θα αντιμετωπίσουμε όπως την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα με σκοπό να νικήσουμε».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα: «Στην καθημερινότητα υπάρχουν πάντα θεματάκια, αλλά δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή, είναι όλοι πλήρεις για να αντιμετωπίσουν τον αγώνα».

Για το είναι πρόκληση να διατηρήσει υψηλά το κίνητρο: «Η πρόκληση είναι να κερδίσουμε για να τερματίσουμε 3οι. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό, έχουμε συνηθίσει να τερματίζουμε και θέλουμε να βγαίνουμε πάντα πρώτοι. Ωστόσο αυτή την στιγμή το κίνητρο είναι να βγούμε 3οι για την Ευρώπη».

Για τους Έλληνες διαιτητές στην τελευταία αγωνιστική: «Δεν θέλω να σχολιάσω, εύχομαι να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ