Προς… γενική ανακαίνιση ο Βόλος – Αποχωρούν πέντε παίκτες!

Προς… γενική ανακαίνιση ο Βόλος – Αποχωρούν πέντε παίκτες!

Η σεζόν τυπικά έχει ολοκληρωθεί για τον Βόλο που κάνει ήδη κινήσεις για την επόμενη σεζόν στην Superleague, με πέντε παίκτες να αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας.

Η σεζόν για τον Βόλο τυπικά ολοκληρώνεται αύριο μετά το ματς κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena (14/5 και ώρα 20:00) για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Superleague, αλλά ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες για την ομάδα της Μαγνησίας.

Το πρόσημο είναι θετικό μιας και η ομάδα τερμάτισε στο πάνω μισό του πρωταθλήματος και βρέθηκε να δίνει μάχη για την έξοδό της στη Ευρώπη στα playoffs της Superleague. Μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα και τον βαθμό που πήρε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, η συνέχεια δεν ήταν η ίδια με αποτέλεσμα να δει στο τέλος τον κύριο ανταγωνιστή της τον Άρη να παίρνει αυτός το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης: Superleague: Ο αγώνας «do or die» της Λαμίας με τον Ιωνικό και οι… άλλοι

Ως εκ τούτου έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται κινήσεις για την επόμενη χρονιά. Ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος θα βρίσκεται στην ομάδα και τη νέα σεζόν, ενώ σύμφωνα με την Live Sport, αρκετοί παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν από τους Βολιώτες.

Πέρα από τους Κλέιμαν και Εσκοβάλ εκδιώχθηκαν για εξωαγωνιστικούς λόγους, άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές φαίνεται πως δεν θα είναι στην ομάδα τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τους Κότνικ, Μεσκίδα, Οζέγκοβιτς, Τσιρίνος και Πιρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ