Άρης: H τελευταία αποστολή της σεζόν και ο Πάλμα

Άρης: H τελευταία αποστολή της σεζόν και ο Πάλμα

Ο Τερζής θα ανακοινώσει μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης τους εκλεκτούς του για το αυριανό (14/5) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (14/5) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση, ενώ στη συνέχεια ο Τόλης Τερζής θα ανακοινώσει την τελευταία αποστολή για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα συμπεριληφθεί σ΄ αυτήν ο Λουίς Πάλμα. Αν, καταφέρει, πάντως, να ολοκληρώσει το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης έχει αρκετές πιθανότητες, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Ακόμα, αμφίβολος είναι και ο Φαμπιάνο. Οι άνθρωποι του Άρη δεν θα ρισκάρουν, αν ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας των ενοχλήσεων στην γάμπα. Ακόμα, πάντως και να συμπεριληφθεί στην αποστολή, δεν θα λογίζεται για το βασικό σχήμα. Ελάχιστες πιθανότητες να ταξιδέψει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Αθήνα έχει ο Μπράμπετς, που μπήκε στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο προπονητής του Άρη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, ενώ δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Σιαμπάνης και Οντουμπάζιο, ενώ χρόνο συμμετοχής είναι πιθανόν να πάρουν και οι νεαροί Σγούρος και Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ