«Κάηκε» η Λαμία στην επιστροφή της ομάδας στην πόλη – Το μήνυμα του Παπαϊωάννου (pic & vid)

«Κάηκε» η Λαμία στην επιστροφή της ομάδας στην πόλη – Το μήνυμα του Παπαϊωάννου (pic & vid)

Τη νύχτα-μέρα έκαναν οι φίλοι της Λαμίας στην επιστροφή της ομάδας στην πόλη μετά την παραμονή στη Super League. Η ανάρτηση του Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Τη νύχτα-μέρα έκαναν λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία στο κέντρο της πόλης κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας, ,από τη Νεάπολη μετά το 2-2 με τον Ιωνικό που σήμανε την παραμονή του συλλόγου για μία ακόμη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο απίστευτος τρόπος που οι «κυανόλευκοι» γύρισαν από την κόλαση παραμένοντας στην κατηγορία οδήγησε εκατοντάδες φίλους της ομάδας να βγουν στο δρόμο προκειμένου να χειροκροτήσουν και να συγχαρούν τους ποδοσφαιριστές την τεχνική ηγεσία αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Θλίψη στον ΠΑΣ Γιάννινα και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Γιώργος Χριστοβασίλης (Pic)

Οι οπαδοί της ομάδας αποθέωσαν και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου για την προσπάθεια που κατέβαλε και εκείνος και όλα τα μέλη της διοίκησης που κατάφεραν το σχεδόν ακατόρθωτο να διατηρηθεί η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία και την επόμενη σεζόν.

Το μήνυμα του Παπαϊωάννου:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλο το προπονητικό team μέσα από την καρδιά μου! Πορευτήκαμε σαν οικογένεια και σήμερα γιορτάζει όλη η Λαμία! 💙 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964».

Πηγή: lamianow.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ