Superleague: Για τον τίτλο η ΑΕΚ, για το… χειροκρότημα ο Παναθηναϊκός και η «μάχη» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ

Superleague: Για τον τίτλο η ΑΕΚ, για το… χειροκρότημα ο Παναθηναϊκός και η «μάχη» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ

Η αυλαία για τη φετινή Superleague πέφτει σήμερα (14/5) με τις αναμετρήσεις των πλέι οφ.

Με τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ολοκληρώνεται απόψε (14/5, 20:00) το φετινό πρωτάθλημα της Superleague για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Χθες είχαμε το φινάλε το πλέι άουτ, ενώ σήμερα θα μάθουμε και επίσημα την επόμενη ομάδα που θα πάρει τον τίτλο.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στην «OPAP Arena» και έχει ήδη ετοιμάσει τη δική της γιορτή, ώστε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από εκείνο του 2018. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θέλουν νίκη ή ισοπαλία απέναντι στους Θεσσαλούς ώστε να είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν στο τέλος και θα σηκώσουν το τρόπαιο στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη στη «Λεωφόρο», έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, ο οποίος θα βρεθεί στο γήπεδο για να δώσει ένα… τελευταίο χειροκρότημα στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη φετινή τους εξαιρετική πορεία. Οι Πράσινοι θέλουν να κάνουν το καθήκον τους και από εκεί και πέρα θα περιμένουν ένα τεράστιο δώρο από τον Βόλο για να είναι εκείνοι οι πρωταθλητές.

Τέλος, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται στην… αρένα της Τούμπας με έπαθλο την τρίτη θέση της βαθμολογίας και το «καλό» ευρωπαϊκό εισιτήριο, πέραν φυσικά του Champions League που δίνουν οι δύο πρώτες θέσεις. Είναι δεδομένο πως και οι δύο θέλουν να κλείσουν νικηφόρα μια περίεργη για εκείνους χρονιά, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν το πάνω χέρι λόγω του υπάρχοντος +3.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

20:00 ΑΕΚ-Βόλος

20:00 Παναθηναϊκός-Άρης

20:00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ