Ολυμπιακός Κ15 – ΠΑΟΚ Κ15: Πρωταθλητής στις λεπτομέρειες ο Δικέφαλος

Ολυμπιακός Κ15 – ΠΑΟΚ Κ15: Πρωταθλητής στις λεπτομέρειες ο Δικέφαλος

Χάρη σε ένα γκολ του Σιδηρόπουλου ο ΠΑΟΚ Κ15 νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό κ15 και στέφθηκε πρωταθλητής στον τελικό του Πανθεσσαλικού.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 της Super League στο Πανθεσσαλικό αφού επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 και κατέκτησε το τρόπαιο. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος στο 11′, ο οποίος χάρισε στην ομάδα του το τέταρτο πρωτάθλημα στο συγκεκριμένο ηλικιακό κλιμάκιο.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν απειλήθηκαν ενώ στο δεύτερο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να βρει το γκολ που θα έστελνε το ματς στα πέναλτι, αλλά δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης για δεύτερη σερί φορά ο Μπαρτζώκας (pic)

Ολυμπιακός (Τάσος Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζιος, Καππάτος, Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης, Καπέλλας, Μιχαηλίδης, Κότσαλος (48’ Μουγγός, Καμάς (55’ Ξανθόπουλος)

ΠΑΟΚ (Σάββας Κωνσταντινίδης): Μητρούσης, Μεγγίδης, Κυριαζίδης, Μόκρης, Γκιόκα, Μηνασίδης, Κρομμύδας (77’ Λουτζιανιώτης), Κάνιος, Σιδηρόπουλος (90+5? Καρασαββίδης), Τουρσουνίδης (64’ Καραγκιόζης), Μπέρδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ