Άρης: Το ταξίδι στο Ισραήλ και τα φιλικά

Άρης: Το ταξίδι στο Ισραήλ και τα φιλικά

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να ταξιδέψουν, μεταξύ άλλων και στη χώρα της Μέσης Ανατολής, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενώ συνεχίζονται οι επαφές για την διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων.

Διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν και μεγαλύτερο σε διάρκεια,  θα είναι το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Άρη, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών έχει οριστεί για τις 12 Ιουνίου, ενώ η ομάδα αναμένεται να προπονηθεί για δέκα μέρες, περίπου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Αλαφούζου: «Η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα»

Στη συνέχεια η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει στο Ισραήλ, όπου θα παραμείνει για άλλες δέκα μέρες, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Κατά το διάστημα της παραμονής τους στην χώρα της Μέσης Ανατολής, οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να δώσουν δύο με τρία φιλικά παιχνίδια, για τα οποία έχουν ξεκινήσει, ήδη, επαφές, προκειμένου να τα «κλείσουν».

Ακολουθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα, επιστροφή στην Ελλάδα και προπονήσεις για ακόμα δέκα μέρες στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου, ενώ στη συνέχεια τα μέλη της αποστολής του Άρη θα αναχωρήσουν και πάλι για το εξωτερικό, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Πριν από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, μάλιστα, θα δοθούν και τρία φιλικά παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ