Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται να… φορτσάρει για να κλείσει τα μεταγραφικά ζητήματα άμεσα

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται να… φορτσάρει για να κλείσει τα μεταγραφικά ζητήματα άμεσα

Και συγκεκριμένα σε ένα διάστημα περίπου 30 ημερών ώστε το «τριφύλλι» να εμφανισθεί πανέτοιμο ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να… φορτσάρει. Οι «πράσινοι» με βάση αυτά που είπε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM θα κοιτάξουν να κλείσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τα μεταγραφικά τους ζητήματα για να έχουν ρόστερ προετοιμασμένο και έτοιμο ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Ιτούδη και Αταμάν στην Τουρκία! (vid)

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει συγκεκριμένα να κάνει άμεσα 3 με 4 μεταγραφές ποδοσφαιριστών και αργότερα θα φέρει κι άλλους. Το γεγονός πάντως πως η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη ενόψει της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθιστά αναγκαία την ενίσχυση του ρόστερ γρήγορα. Αυτό θα πρέπει να είναι έτοιμο μέσα στον επόμενο μήνα ώστε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει την ευκαιρία να κάνει προετοιμασία σωστή και με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Που θα ενισχυθούν οι «πράσινοι»; Σίγουρα στο κέντρο, στο δεξί άκρο της άμυνας, πιθανότατα στο αριστερό, στα στόπερ και ίσως στην επίθεση. Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί ο Κάρλος Ζέκα στα χαφ φέρεται να είναι κοντά ενώ υπάρχουν και αυτοί που θα κοιτάξει η διοίκηση να ανανεώσει άμεσα με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να τίθεται σύντομα σε συζητήσεις με την «πράσινη» ΠΑΕ.

Το σίγουρο είναι πως βάση και αυτών που είπε ο Αλαφούζος, σύντομα αναμένονται εξελίξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ