Άρης: Σύσκεψη για τις μεταγραφές

Άρης: Σύσκεψη για τις μεταγραφές

Ο Παλίκουτσα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα (22/5) στη Θεσσαλονίκη και θα έχει συνάντηση με τον Τερζή, ενώ είναι πιθανόν να παραβρεθεί και ο Καρυπίδης, αναφορικά με τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Εξελίξεις σε ότι αφορά την υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αναμένεται να φέρει η σημερινή (22/5) επιστροφή του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη Θεσσαλονίκη. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής του Αρη έκανε σειρά επαφών στο εξωτερικό, με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Αναμένεται, μάλιστα, να έχει συνάντηση –πιθανότατα αύριο- με τον Απόστολο Τερζή, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ραντεβού αυτό, είναι πιθανόν να παραβρεθεί και ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Στόχος των ανθρώπων του Άρη, τον οποίο, άλλωστε, ανέφερε δημόσια και στη συνέντευξη τύπου που έδωσε, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, είναι να έχουν ολοκληρωθεί τρεις με τέσσερις κινήσεις, μέχρι τις 12 Ιουνίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Άρη, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακόμα, εκτός από τις μεταγραφές που θα γίνουν, στη συνάντηση που θα έχουν οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων, θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα των αποδεσμεύσεων των παικτών, που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ