Άρης: Αυτές είναι οι θέσεις που θα ενισχυθεί

Άρης: Αυτές είναι οι θέσεις που θα ενισχυθεί

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση οκτώ με δέκα ποδοσφαιριστών, ενώ τα δεδομένα θα αλλάξουν αν έρθει πρόταση για την παραχώρηση κάποιου παίκτη από το υπάρχον ρόστερ.

Ο Άρης έχει εντοπίσει, τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλει να εντάξει στο ρόστερ του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ οι άνθρωποι του έχουν ξεκινήσει, ήδη, τις επαφές, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις πρώτες μεταγραφές.

Θα ήταν ουτοπικό, βέβαια, να θεωρήσει κανείς ότι οι κιτρινόμαυροι θα έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους μέχρι και τις 12 Ιουνίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στόχος του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, όμως, είναι μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη κάποιοι παίκτες, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Τόλη Τερζή, ενώ μέχρι τις αρχές του Ιουλίου να έχει ολοκληρωθεί το 80 % των μεταγραφών, προκειμένου να είναι διαθέσιμοι και για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Είναι δεδομένο, επίσης, ότι στον Άρη, όπως και οι περισσότερες ομάδες, θα προχωρήσουν σε κάποιες βελτιωτικές κινήσεις και τον Αύγουστο, αν προκύψει κάποιος παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Άρης αναμένεται να προχωρήσει σε οκτώ με δέκα μεταγραφές, περίπου, ενώ τα δεδομένα θα αλλάξουν αν έρθει πρόταση για την παραχώρηση κάποιου παίκτη από το υπάρχον ρόστερ. Ακόμα, οι μεταγραφικές κινήσεις γίνονται με βάση το ότι ο Άρης θα αγωνίζεται με 4-3-3 και με 4-2-3-1.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Άρη θα κινηθούν για έναν τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει τους Κουέστα και Σιαμπάνη. Αυτό, βέβαια, στην περίπτωση που έχουν θετική έκβαση οι διαπραγματεύσεις με τον τελευταίο, για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Στην αντίθετη περίπτωση, ο Άρης θα αποκτήσει δυο τερματοφύλακες.

Ακόμα, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Σε ότι αφορά τα δυο άκρα της αμυντικής γραμμής, θα εξαρτηθεί το αν θα γίνει κάποια κίνηση, από το τι θα αποφασιστεί για την παραμονή των υπαρχόντων παικτών.

Αντίθετα, έχει ληφθεί ήδη η απόφαση ότι ο Άρης θα προχωρήσει στην απόκτηση δυο αμυντικών χαφ, καθώς ο Ετέμπο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ενώ ανοικτό παραμένει και το θέμα της παραμονής του Ντουκουρέ. Σε ότι αφορά τον Νταμπό, υπάρχει δυσαρέσκεια από τους κιτρινόμαυρους, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, θα πρέπει, όμως, ο ποδοσφαιριστής να δεχτεί να λύσει το συμβόλαιο του.

Σε ότι αφορά τους εσωτερικούς μέσους και τους επιτελικούς χαφ, ο Άρης θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρουπ και σε συνδυασμό με την αναμενόμενη επιστροφή του Μάνου Γκαρθία, και την παρουσία και των Νταρίντα και Ματέο Γκαρσία, οι άνθρωποι του θεωρούν ότι είναι καλυμμένοι.

Αντίθετα, οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για την απόκτηση δύο ή τριών πλάγιων μεσοεπιθετικών, καθώς παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Καμάτσο και Ιτούρμπε. Τέλος, θα αποκτηθεί σίγουρα ένας επιθετικός κορυφής, καθώς δεν θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα του Καμαρά, που θα αποτελέσει παρελθόν. Σε περίπτωση που δεν παραμείνει ούτε ο Γκρέι, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο, καθώς έχει συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια, τότε ο Άρης θα κινηθεί και για δεύτερο φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ