Άρης: «Πρόταση για τον Φιλίπ Κράστεβ»

Άρης: «Πρόταση για τον Φιλίπ Κράστεβ»

Σύμφωνα με τους Βούλγαρους, ο Αρης κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του Βούλγαρου αμυντικού μέσου, Φιλίπ Κράστεβ.

Κίνηση για την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού μέσου, Φιλίπ Κράστεβ, έκανε ο Αρης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα στη Βουλγαρία. Ο νεαρός άσος φέτος αγωνίστηκε στην Λέφσκι Σόφιας, έχοντας συνολικά 7 γκολ και 5 ασίστ σε 35 αναμετρήσεις, ως δανεικός από την βελγική, Λόμελ, στην οποία ανήκει μέχρι το 2025.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα το βουλγάρικο «Tema sport», ο Αρης μετουσίωσε σε πρόταση το ενδιαφέρον του για τον νεαρό χαφ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του.

«Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήδη επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, τον ατζέντη του αλλά και ξεκινά επαφές με τους εκπροσώπους του City Football Group που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή αλλά και την ιδιοκτησία της βελγικής Λόμελ στην οποία ανήκει ο παίκτης. Το συμβόλαιο του Κράστεβ λήγει το καλοκαίρι του 2025 και η πρόταση του Άρη προβλέπει τον δανεισμό του με option αγοράς. Το βέβαιο είναι ότι ο διεθνής παίκτης δεν θα παραμείνει στη Λέφσκι», αναφέρει το «Tema sport» μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λόμελ ανήκει στους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ εκτός από τη βέλγικη ομάδα και την Λέφσκι Σόφιας, ο Φιλίπ Κράστεβ έχει αγωνιστεί επίσης σε Σλάβια Σόφιας, Τρουά και Καμπούρ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ