Άρης: Επαφές για την επόμενη μέρα

Άρης: Επαφές για την επόμενη μέρα

Στο τελικό στάδιο αναμένεται να περάσουν οι συζητήσεις των ανθρώπων των κιτρινόμαυρων, με παίκτες τους οποίους θέλουν να κρατήσουν στο Κλεάνθης Βκελίδης, αλλά και αυτούς με τους οποίους είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να λύσουν τη συνεργασία τους.

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπουν μέσα στις επόμενες μέρες, οι επαφές των ανθρώπων του Άρη με ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλουν να κρατήσουν στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και αυτούς που δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν, αν και έχουν συμβόλαιο.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Σιαμπάνης και Ρουπ. Τα συμβόλαια των δυο παικτών ολοκληρώνονται τον Ιούνιο και στον Άρη θέλουν να τα ανανεώσουν. Σε ότι αφορά τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, φαίνεται ότι αν οι δυο πλευρές τα βρουν στο οικονομικό, θα συνεχίσει στον Άρη.

Αντίθετα, διαφορετική είναι η περίπτωση του Έλληνα τερματοφύλακα, που επίσης, πάντως, είναι αρκετά θετικός στο να συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Για τον Σιαμπάνη, όμως, σημαντικό ρόλο φαίνεται ότι παίζει, εκτός από το οικονομικό και ο χρόνος συμμετοχής και οι ευκαιρίες που θα πάρει.

Υπάρχουν, φυσικά και οι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή τους. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων και οι Ενκουλού, Πίρσμαν και Ντουκουρέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ