Ο Άρης πουλάει αλλά δεν ξεπουλάει τον Πάλμα

Ο Άρης πουλάει αλλά δεν ξεπουλάει τον Πάλμα

Οι κιτρινόμαυροι είναι ξεκάθαρο ότι θα παραχωρήσουν τον Πάλμα, μόνο αν ικανοποιηθούν οι οικονομικές τους απαιτήσεις, ενώ τα χρήματα θα πρέπει να αξιοποιηθούν για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Λουίς Πάλμα αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή το μεγαλύτερο πρότζεκτ του Άρη. Μαζί με τον Μάνου Γκαρθία, μάλιστα, είναι οι δυο ποδοσφαιριστές που αναμένεται κάποια στιγμή να «γεμίσουν» τα ταμεία της ΠΑΕ Άρης, με πιθανή μεταγραφή τους.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, βέβαια, στάθηκε άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του, για τον νεαρό μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα, όμως, ίσως αυτή η στιγμή να «έρθει» μέσα στο προσεχές καλοκαίρι. Η ΠΑΕ Άρης είναι και εταιρεία και φυσικά θα πρέπει να κάνει και πωλήσεις για να είναι βιώσιμη.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, φαίνεται ότι ο Άρης δεν «καίγεται» για να παραχωρήσει τον Πάλμα και θα το κάνει, μόνο αν ικανοποιηθούν οι οικονομικές του απαιτήσεις. Γι΄ αυτό, τα επικοινωνιακά «τερτίπια» ορισμένων ΜΜΕ του εξωτερικού, αναφορικά με τη Ρέιντζερς, που αρχικά ενδιαφέρεται, στη συνέχεια αποσύρει το ενδιαφέρον της και στη συνέχεια επανέρχεται, δεν «αγγίζουν» τους κιτρινόμαυρους.

Η βάση την οποία, φαίνεται, ότι έχουν θέσει οι άνθρωποι του Άρη για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, για να ξεκινήσουν, ουσιαστικά τις συζητήσεις, είναι τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή και ο εκπρόσωπος του, διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης (20% με 25%).

Κάτι που είναι σίγουρα καλύτερο από το να είχε το συγκεκριμένο ποσοστό η πρώην ομάδα του, η Ολύμπια από την Ονδούρα, καθώς και ο μάνατζερ του θα επιδιώξει ο πελάτης του να παραχωρηθεί στην υψηλότερη δυνατή τιμή.

Θα πρέπει, φυσικά, να υπάρχει και ρεαλισμός σε ότι αφορά την προσέγγιση του θέματος Πάλμα. Τα νούμερα τα οποία ακούγονται, αναφορικά με δεκαπέντε και είκοσι εκατομμύρια, δεν υπάρχουν. Είναι λογικό ο κόσμος να μπερδεύεται, από τα όσα ακούγονται δεξιά και αριστερά για άλλους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και εκεί, όμως, απλά ακούγονται.

Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ποια θα είναι η εξέλιξη στην υπόθεση Πάλμα. Δυο, όμως, είναι τα δεδομένα που υπάρχουν. Το πρώτο ότι το καλοκαίρι που ακολουθεί θα είναι «καυτό» για τον νεαρό μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα.

Το δεύτερο ότι ο Άρης πουλάει αλλά δεν ξεπουλάει τον Πάλμα. Φυσικά αν τελικά παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, εξυπακούεται ότι τα χρήματα θα πρέπει να διατεθούν για την ενίσχυση του ρόστερ.

ΥΓ. Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα και σε ότι αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Μπράμπετς και Φαμπιάνο (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), ενώ θα επιστρέψει και ο νεαρός Χρυσόπουλος. Σε ότι αφορά τον Ενκουλού, η περίπτωση του θα αξιολογηθεί, ενώ οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για την απόκτηση και ενός ακόμα στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ