Άρης: Το ραντεβού και οι κινήσεις τακτικής

Άρης: Το ραντεβού και οι κινήσεις τακτικής

Στη σημερινή (23/5) συνάντηση του Παλίκουτσα με τον Τερζή, στην οποία είναι πιθανόν να παραβρεθεί και ο Καρυπίδης, θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις, τις οποίες, όμως, δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν επίσημα οι κιτρινόμαυροι, πριν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, τόσο για τις μεταγραφές όσο και για τις αποχωρήσεις.

Το ραντεβού κορυφής, ανάμεσα στον Ρόμπερτ Παλίκουτσα και τον Απόστολο Τερζή, στο οποίο θα δώσει το παρών, εκτός απροόπτου και ο Θόδωρος Καρυπίδης, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Είναι δεδομένο, ότι, μετά το ταξίδι του Κροάτη τεχνικού διευθυντή στο εξωτερικό και τις επαφές που είχε με μεταγραφικούς στόχους, η συνάντηση αυτή θα βγάλει ειδήσεις, καθώς θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις σε ότι αφορά το ρόστερ του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναμένεται, μάλιστα, να τεθούν επί τάπητος και συγκεκριμένα ονόματα, τόσο σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση του ρόστερ, όσο και σε ότι αφορά τους παίκτες που επρόκειτο να αποτελέσουν παρελθόν από το Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς δεν υπολογίζονται, αν και το συμβόλαιο τους δεν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Τα ονόματα, λοιπόν, μπορεί να πέσουν στο τραπέζι, πολύ δύσκολα, όμως, ο Άρης θα προχωρήσει επίσημα σε επιβεβαιώσεις, χωρίς να υπάρχει οριστική εξέλιξη. Κάτι που αφορά και τις δυο κατηγορίες ποδοσφαιριστών που προαναφέραμε και είναι απόλυτα λογικό.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στη λίστα των ανθρώπων του Άρη βρίσκονται και ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων με τις ομάδες τους, δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ συνεχίζονται και τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν οι ομάδες τους.

Ακόμα, οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές του νυν ρόστερ, οι οποίοι δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όσο όμως, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με κάποιον παίκτη, για τη λύση του συμβολαίου του, δεν μπορεί να βγει επίσημα ο Άρης και να επιβεβαιώσει τις επαφές. Γιατί πολύ απλά, στην περίπτωση που τελικά δεν λυθεί το συμβόλαιο, ο ποδοσφαιριστής δεν θα παροπλιστεί.

Τέλος, σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά τον συνολικό αριθμό των μεταγραφών που θα γίνουν, θα παίξει και η έκβαση που θα έχουν οι υποθέσεις των Λούκας Ρουπ και Μάριου Σιαμπάνη. Μέσα στις επόμενες μέρες οι κιτρινόμαυροι θα καταθέσουν προτάσεις στους δυο παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται τον Ιούνιο, ενώ υπάρχει καλή διάθεση για να παραμείνουν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

ΥΓ. Προτεραιότητα για τον Άρη θα πρέπει να έχει η άμεση απόκτηση δύο αμυντικών χαφ και δύο πλάγιων μεσοεπιθετικών, με βάση τις αποχωρήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα από το ρόστερ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ