Σούπερ Λιγκ σε Γραμμένο: Τι είναι αυτά που κάνεις;

Σούπερ Λιγκ σε Γραμμένο: Τι είναι αυτά που κάνεις;

Επιστολή-κόλαφος του προέδρου της Λίγκας Γιώργου Στράτου, στον ομόλογο του της ΕΠΟ. Τον ρωτά ευθέως με ποιο δικαίωμα προτείνει σε FIFA και UEFA σχέδιο αναδιάρθρωσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, χωρίς να το έχει επεξεργαστεί ο συνεταιρισμός των ΠΑΕ.   

 

Είναι πρόεδρος της ΕΠΟ. Είναι και «δικός μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι δεδομένα ο εκλεκτός της Κυβέρνησης. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι ο αρμόδιος για να αποφασίζει το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δίχως να ρωτά κανέναν. Πόσο δε μάλλον τις ομάδες. Τον συνεταιρισμό ο οποίος όχι μόνο είναι ενοχλημένος από τη στάση του Βαγγέλη Γραμμένου, αλλά και την ενόχληση αυτή του την εξέφρασε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Με την επιστολή που φέρνει στο φως to10.gr.

Τι λέει σε αυτή την επιστολή ο Γιώργος Στράτος, ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ; Το αυτονόητο. Ρωτά τον Γραμμένο με ποιο δικαίωμα μιλά και προτείνει σε FIFA και UEFA σχέδιο αναδιάρθρωσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, χωρίς όχι μόνο να ενημερώσει ή να εισηγηθεί, αλλά κυρίως να περιμένει την επεξεργασία του συνεταιρισμού σε μια τέτοια διαδικασία. Έκθετος ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Με συμπεριφορά που δείχνει πως όχι μόνο δεν υπολογίζει τις ΠΑΕ, αλλά και ότι είναι έτοιμος να… αποφασίσει για εκείνες δίχως να κρατήσει τα προσχήματα.

Η επιστολή δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το δια ταύτα. Αντίθετα αναδεικνύει τη νέα τάξη πραγμάτων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Την… εξυγίανση σε μια ακόμη μορφή της.

Ιδού η επιστολή, με ημερομηνία 25 Απριλίου. Την ημέρα που με βάση τα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν στο γραφείο του Υφυπουργού Βασιλειάδη, για να συζητήσει την «αναδιάρθρωση» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ