Παναθηναϊκός: Περιμένει την απάντηση του Κουρμπέλη, τι γίνεται με τον δεύτερο στόχο

Παναθηναϊκός: Περιμένει την απάντηση του Κουρμπέλη, τι γίνεται με τον δεύτερο στόχο

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στο «τριφύλλι» τόσο στην υπόθεση του Κουρμπέλη όσο και σε αυτήν τον Τσέχου Όντρεϊ Λινγκρ.

Εξελίξεις ενόψει για τον Παναθηναϊκό. Τα ανοιχτά μέτωπα αυτή τη στιγμή έχουν να κάνουν με μία ανανέωση και μία προσθήκη. Στο μέτωπο της ανανέωσης ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση στην πρόταση που έχει κάνει στον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Διαβάστε επίσης: Ένας μύθος με το όνομα Σέρχιο Γιουλ

Είναι δεδομένο ότι οι «πράσινοι» δίνουν αυξημένες απολαβές στον αρχηγός τους, ωστόσο εκείνος έχει πρόταση και από Τουρκία μεριά με τα λεφτά να είναι κοντά στο 1 εκατομμύριο το χρόνο.

Η πρόταση προέρχεται από την Τραμπζονσπόρ στην οποία ανήκουν και οι, Σιώπης, Μπακασέτας κι αυτό σίγουρα αναμένεται να είναι ένα εξτρά κίνητρο για τον 29χρονο μέσο ο οποίος θα απαντήσει λογικά μέσα στην ημέρα στον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο πάντως πως αν ο Κουρμπέλης απαντήσει αρνητικά τότε οι «πράσινοι» θα κινηθούν για έναν ποιοτικό μέσο.

Τώρα όσον αφορά την υπόθεση του Όντρεϊ Λινγκρ, ο Τσέχος έχει απαντήσει δυο φορές αρνητικά σε πρόταση ανανέωσης της Σλάβια Πράγας και περιμένει το «τριφύλλι» που ακούγεται πως θα του κάνει μία πολύ δελεαστική προσφορά. Το τσέχικο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε χθες και αναμένονται εξελίξεις και εδώ άμεσα.

Το συμβόλαιο του Λινγκρ ολοκληρώνεται του χρόνου, η Σλάβια έχει πάρει δυο αρνητικές απαντήσεις προς ώρας, δεν θέλει να τον χάσει τζάμπα οπότε εκ του αποτελέσματος θα κοιτάξει να τον πουλήσει, πρόταση από άλλη ομάδα δεν έχει γίνει οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση το έδαφος είναι πρόσφορο για το «τριφύλλι»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ