«Μπάσιμο» της Γαλατά για τον Μαντί Καμαρά

«Μπάσιμο» της Γαλατά για τον Μαντί Καμαρά

Ο Μάντι Καμαρά δύσκολα θα μείνει στη Ρόμα και οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού.

Ο δανεισμός του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα ολοκληρώνεται και ο Αφρικανός μέσος θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι, καθώς η ιταλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του 26χρονου χαφ.

Την απόφαση της Ρόμα να μην αγοράσει τον διεθνή άσο από τους Ερυθρόλευκους, φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί η Γαλατάσαραϊ, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό, ο οποίος παίζει ως δανεικός στη Ρόμα. Είναι 26 ετών και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γουϊνέας», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Τούρκοι, χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ.

Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, ο Μαντί Καμαρά, όπως και οι υπόλοιποι που έχει παραχωρήσει ως δανεικούς ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν, θα επιστρέψουν στον Ρέντη και θα κριθούν από τον νέο προπονητή του πειραϊκού συλλόγου.

Οσον αφορά στον Μαντί Καμαρά, ο Αφρικανός μέσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Φέτος, δόθηκε ως δανεικός στη Ρόμα, καταγράφοντας 21 συμμετοχές (1 ασίστ), ενώ με τα χρώματα των Πειραιωτών έχει 181 συμμετοχές, με 19 γκολ και 13 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ