Αμόκ: Εφυγαν 10.000 εισιτήρια σε 7 ώρες, βγαίνουν άλλα 2.000!

Αμόκ: Εφυγαν 10.000 εισιτήρια σε 7 ώρες, βγαίνουν άλλα 2.000!

Εξαφανίστηκαν μέσα σε 7 ώρες τα 10.000 που διέθεσε ο Απόλλωνας για τη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ, βγαίνουν ακόμη 2.000 εισιτήρια από την ΠΑΕ.

Αμόκ επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα-φιέστα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ριζούπολη αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι μόλις 7 ώρες αφότου η διοίκηση του Απόλλωνα κυκλοφόρησε 10.000 εισιτήρια (στα εκδοτήρια στον Σταθμό Ειρήνη, στο ΟΑΚΑ), δεν έμεινε ούτε ένα, έστω για… δείγμα! Με το συγκεκριμένο sold out να αποτελεί ρεκόρ για την ΑΕΚ, πόσο μάλλον για τον τυπικά γηπεδούχο Απόλλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ και Απόλλωνας βρήκαν λύση και εξασφαλίστηκαν ακόμη περίπου 2.000 εισιτήρια για το μεγάλο Σαββατιάτικο πάρτι στη Ριζούπολη. Αυτά τα εισιτήρια θα βδουν σε κυκλοφορία το πρωί του Σαββάτου και θα διατεθούν σε οπαδούς της ΑΕΚ, με συγκεκριμένη προτεραιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εκδοτήρια της Ριζούπολης ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ και εκείνο που τονίζουν σε κάθε τόνο, τόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ όσο και οι υπεύθυνοι της φιέστας τίτλου της Ενωσης είναι ότι κανείς δεν πρέπει να προσπαθήσει να προσεγγίσει το γήπεδο  χωρίς εισιτήριο. Καθώς εάν δεν έχει προμηθευτεί «μαγικό χαρτάκι» δεν θα μπορέσουν να πλησιάσουν καν κοντά στο γήπεδο και το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ταλαιπωρηθούν.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μάλιστα, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για τους οπαδούς της, στρην οποία αναφέρει τα εξής:

«Στη δική μας γιορτή, στη δική μας στέψη όλα πρέπει να είναι υπέροχα! Σεβόμαστε το γήπεδο του Απόλλωνα, που θα μας φιλοξενήσει σε αυτό το ιστορικό φινάλε του εφετινού πρωταθλήματος, και προστατεύουμε την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει τα εξής στους φιλάθλους της:
-Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Ριζούπολης χωρίς εισιτήριο! Εκδοτήρια δεν θα υπάρξουν στο γήπεδο του Απόλλωνα! Εξασφαλίστε έγκαιρα τα όποια διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν για τον αγώνα!
-Απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών και κροτίδων, δεν μπαίνει κανείς μέσα στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα, προστατεύουμε την ομάδα μας από σοβαρό κίνδυνο τιμωρίας και επιτρέπουμε να γίνει η απονομή του τροπαίου κατά τον καλύτερο τρόπο!
-Η δική μας γιορτή θα ξεκινήσει από το πρωί στο σπίτι μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γεμίζουμε τα μαγαζιά, δίνουμε ζωή στην πόλη μας και περιμένουμε εκεί να γιορτάσουμε μαζί με τους πρωταθλητές!
-Προσέχουμε την πόλη μας, συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις των σεκιούριτι, συμμετέχουμε στους πανηγυρισμούς έξω από το γήπεδό μας και δεν αποπειράται ΚΑΝΕΙΣ να μπει στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς, γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ