«Βόμβα» από την Τουρκία: «Ο Μουρίνιο έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό»!

«Βόμβα» από την Τουρκία: «Ο Μουρίνιο έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό»!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Τούρκοι ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει προσεγγίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο για να καθίσει στον πάγκο του.

Μια είδηση «βόμβα» αναφέρουν τα Μέσα στην Τουρκία, εμπλέκοντας τον Ολυμπιακό με τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fotosport.com» οι Ερυθρόλευκοι είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του σπουδαίου Πορτογάλου τεχνικού.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα επικαλείται σχετική αναφορά της «Corriere Dello Sport» που γράφει πως η Φενέρμπαχτσε έχει στο στόχαστρό της τον Special One, για να τονίσει στη συνέχεια ότι στην υπόθεση δεν υπάρχουν Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, λίγο παρακάτω έρχεται η «βόμβα» αφού αναφέρεται μέσα ότι ενεργά στη διεκδίκηση έχουν μπει τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Σαουδική Αραβία, χωρίς ωστόσο να προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Θυμίζουμε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Ρόμα, ενώ σύμφωνα με τους Ιταλους δεν μοιάζει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά τον χαμένο τελικό του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ