«Τρέχει» για χαφ και στόπερ ο Παναθηναϊκός

«Τρέχει» για χαφ και στόπερ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά και τις αποχωρήσεις συγκεκριμένων παικτών, έχει θέσει ως πρώτη του προτεραιότητα την απόκτηση χαφ και ενός τουλάχιστον στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός εν μέσω… αποχωρήσεων παικτών, καλείται να «τρέξει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ώστε να γεμίσει ποσοτικά και ποιοτικά το ρόστερ του ενόψει της νέα σεζόν.

Μιας σεζόν που πλέον θα προϋπάρχει η απαίτηση του πρωταθλητισμού, σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή πρόκληση που αποτελεί ένα στοίχημα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Ζιάγκος: «Έχω κάνει σeξ με 3.800 γυναίκες, τις έπαιρνα 20-20»

Το επιτελείο του Παναθηναϊκού λοιπόν, έχει σαν άμεσο στόχο την απόκτηση παικτών τόσο στα χαφ όσο και στο κέντρο της άμυνας, με ιδανικό σενάριο την παρουσία 2-3 μεταγραφών από την έναρξη της προετοιμασίας, με σκοπό την άμεση ποιοτική αναβάθμιση ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Η αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, δημιουργεί «τρύπα» στη θέση του αμυντικού χαφ που πρέπει να καλυφθεί με παίκτη 11δάτο και όχι συμπληρωματικό, ενώ παράλληλα ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός πιο δημιουργικού παίκτη στον άξονα στις θέσεις «8» ή «10» που θα προσφέρει σε γκολ, ασίστ αλλά και περισσότερη ταχύτητα.

Επίσης μετά την αποχώρηση του Σάρλια και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Πούγγουρα, υπάρχει ανάγκη για την απόκτηση άλλων δύο στόπερ. Ενός που θα πλαισιώσει τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον και θα μπορέσει να αγωνιστεί άμεσα ως βασικός σε δυάδα ή τριάδα στόπερ και ενός παίκτη που θα λογίζεται σαν εναλλακτική λύση πίσω από την τριάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ