Ψηλά στον σχεδιασμό της ΑΕΚ η απόκτηση φορ

Ψηλά στον σχεδιασμό της ΑΕΚ η απόκτηση φορ

Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού περιοχής, ενόψει της βεβαρυμμένης και απαιτητικής σεζόν.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ να έχουν ολοκληρωθεί, όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ένωσης τρέχει και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει και η υλοποίησή του.

Ένα από τα θέματα που βρίσκονται αρκετά ψηλά είναι αυτό της απόκτησης ενός ακόμα σέντερ φορ, ανεξάρτητα από το αν θα παραμείνει ή όχι ο Λιβάι Γκαρσία που αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά ονόματα της Superleague.

Διαβάστε επίσης: Επεισοδιακή επιστροφή της Χάβρης στη Ligue 1 έπειτα από 14 χρόνια

Η νέα σεζόν αναμένεται πιο δύσκολη και απαιτητική δεδομένης της ευρωπαϊκής πρόκλησης που θα έχει μπροστά της η ΑΕΚ, με περισσότερους αγώνες και μάλιστα αυξημένων απαιτήσεων να προστίθενται στο καλεντάρι. Για αυτό και απαιτείται άλλη μια καλή λύση πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία.

Λύση με μεγαλύτερη ποιότητα από τον Τόμας Φαν Βέερτ που λογίζεται ως αναπληρωματικός και πιο… ψημένη από τον Ζίνι που αποτελεί το νέο πρότζεκτ του Ματίας Αλμέιδα, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ».

Με δεδομένη την απουσία του Αραούχο στο ξεκίνημα της σεζόν, μόνο ο Ολλανδός αποτελεί κλασικό φορ περιοχής πίσω από τον Λιβάι, με τον Τσούμπερ ωστόσο να μπορεί να δώσει λύσεις ως ψευτοεννιάρι.

Ο Αλμέιδα θέλει όμως ένα γεμάτο ρόστερ με ποιοτικές λύσεις σε κάθε θέση, το οποίο όπως μας έδειξε και κατά την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα ξέρει να διαχειρίζεται καταπληκτικά και να βγάζει από κάθε παίκτη τον καλύτερό του εαυτό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ