Ο Φαμπιάνο για το μέλλον του και τον Άρη

Ο Φαμπιάνο για το μέλλον του και τον Άρη

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεκαθάρισε, με δηλώσεις του, ότι είναι επικεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους κιτρινόμαυρους, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του επόμενου έτους.

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στην πατρίδα του ότι είναι επικεντρωμένος στον Άρη, με τον οποίον δεσμεύεται με συμβόλαιο έως και τον Ιούνιο του 2024. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός μίλησε στην ιστοσελίδα «Uol.com.br», αναφορικά με το μέλλον του.

«Έχω επικεντρώσει την προσοχή μου στον Άρη και στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Έχω συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και θα τα δώσω όλα, τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Όταν έρθει κάποια νέα πρόκληση, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι», τόνισε μεταξύ άλλων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης είχε απορρίψει τον Ιανουάριο πρόταση που είχε έρθει για την παραχώρηση του Φαμπιάνο. Δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο κάτι ανάλογο να γίνει και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και τότε οι κιτρινόμαυροι θα κληθούν να αποφασίσουν. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όμως,  ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ