Άρης: Βήματα προόδου στο μάρκετινγκ και το εμπορικό τμήμα

Άρης: Βήματα προόδου στο μάρκετινγκ και το εμπορικό τμήμα

Η παρουσίαση της ΠΑΕ για τον κεντρικό χορηγό και τις νέες εμφανίσεις και οι καινοτομίες που υπήρχαν, έδειξαν ότι έχει βελτιωθεί σε τομείς που είχε δεχτεί κριτική στο παρελθόν.

Η χθεσινή (9/6) συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ Άρης, για την παρουσία του νέου βασικού χορηγού (Novibet) και των εμφανίσεων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, από την εταιρεία «Kappa» άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Έδειξε, μάλιστα, ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει βήματα προόδου σε τομείς, για τους οποίους είχαν δεχτεί κριτική – αρκετές φορές δικαιολογημένα- τα προηγούμενα χρόνια και στους οποίους υπήρχαν ελλείψεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Στόχος οι δύο μεταγραφές μέχρι την προετοιμασία

Η ιδέα, μάλιστα, του να πετάξει drone με τη νέα φανέλα του Άρη πάνω από το Κλεάνθης Βικελίδης και να είναι ορατή σε απόσταση χιλιομέτρων, εκτός από καινοτόμα, ήταν και εξαιρετική. Κανείς, φυσικά, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο τέλειο η οργάνωση σε τομείς, όπως είναι το εμπορικό τμήμα και το μάρκετινγκ.

Αυτό που φαίνεται, όμως, είναι ότι έχουν γίνει βήματα προόδου, ότι έχει γίνει αρκετή δουλειά τον τελευταίο χρόνο. όπως δικαιολογημένα, λοιπόν, η ΠΑΕ Άρης είχε δεχτεί την κριτική για τις ελλείψεις που υπήρχαν τότε, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει κανείς ότι έχουν γίνει βήματα βελτίωσης.

Η συγκεκριμένη αναγνώριση, μάλιστα και τα θετικά σχόλια που ακούστηκαν, θα πρέπει να έστειλαν το μήνυμα στους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης, ότι θα πρέπει να συνεχίσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Τη συνεχή προσπάθεια, δηλαδή, για βελτίωση σε όλους τους τομείς. Πολύ σημαντικό και το ότι ετοιμάζονται ενέργειες για την κοινωνική δράση του Άρη στην πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Επί της ουσίας ο Άρης έκανε δυο πολύ καλές συμφωνίες και σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι. Για τη χορηγία θα βάλει στα ταμεία του ένα πολύ σημαντικό ποσό για τα επόμενα τρία χρόνια. Ακόμα, οι φανέλες και άλλα είδη της μπουτίκ, θα διατίθενται, πλέον, σε όλη την Ελλάδα μέσω του δικτύου καταστημάτων της νέας εταιρίας με την οποία συνεργάζεται, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία στην Κύπρο.

ΥΓ. Είναι λογικό να υπάρχει ανυπομονησία στις τάξεις των οπαδών του Άρη για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. Οι πρώτες ανακοινώσεις, μάλιστα, είναι πιθανόν να συνοδευτούν και με την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου,

ΥΓ1. Στις εργομετρικές εξετάσεις και στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν είναι υποχρεωμένοι να παραβρεθούν και παίκτες που δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα, καθώς δεν έχουν λυθεί, ακόμα, τα συμβόλαια τους. Αν δεν βρεθεί, μάλιστα, η χρυσή τομή, τότε ο Άρης θα πρέπει να βρει τρόπους να τους αξιοποιήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ