Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ρουπ, απόντες από τα εργομετρικά Μπράμπετς και Ενκουλού

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ρουπ, απόντες από τα εργομετρικά Μπράμπετς και Ενκουλού

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ταξίδεψε στην Ελλάδα, καθώς από αύριο (12/6) οι παίκτες του Άρη θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ υποχρεώσεις με τις εθνικές των χωρών τους έχουν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μπαίνει από αύριο (12/6) ο Άρης, καθώς θα υποβληθεί στις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις το πρώτο γκρουπ των παικτών.

Αυτός είναι και ο λόγος που άρχισαν, ήδη, να επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη οι πρώτοι ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και ο Λούκας Ρουπ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους.

Διαβάστε επίσης: H μεγάλη ώρα είναι τώρα: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ για προβάδισμα τίτλου

Αντίθετα, απόντες από τις πρώτες μέρες τις προετοιμασίας θα είναι οι Γιακούμπ Μπράμπετς και Νικολά Ενκουλού, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες της Τσεχίας και του Καμερούν, αντίστοιχα. Η παραμονή του τελευταίου, πάντως, στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (15/6).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ