Άρης: Τα δεδομένα για Σιαμπάνη

Άρης: Τα δεδομένα για Σιαμπάνη

Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά του 24χρονου τερματοφύλακα, εξετάζουν, όμως και άλλες περιπτώσεις, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Η αμοιβαία διάθεση που υπάρχει από τον Άρη και από τον Μάριο Σιαμπάνη για την ανανέωση της συνεργασίας τους, δεν έχει οδηγήσει, μέχρι στιγμής, σε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Το συμβόλαιο του Έλληνα τερματοφύλακα με τους κιτρινόμαυρους ολοκληρώνεται στα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή, ενώ η διαφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει να κάνει με το οικονομικό αλλά με άλλους όρους του νέου συμβολαίου.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Σιαμπάνη, παράλληλα, όμως, έχει αρχίσει να εξετάζει και κάποιες άλλες περιπτώσεις, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ο Άρης, άλλωστε, τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει στο ρόστερ του μόλις έναν τερματοφύλακα, τον Κουέστα, ο οποίος, μάλιστα, έχει πάρει και επιπλέον μέρες άδειας, λόγω του γάμου του, όπως και – για τον ίδιο λόγο – οι Γκρέι και Οντουμπάζιο. Ακόμα, από τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις αλλά και την πρώτη προπόνηση της Πέμπτης (15/6) θα απουσιάζουν και οι διεθνείς Μπράμπετς και Ενκουλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ