Άρης: Οι επαφές με Ρουπ και Σιαμπάνη

Άρης: Οι επαφές με Ρουπ και Σιαμπάνη

Ο Άρης θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό και τον νεαρό τερματοφύλακα και αναμένονται εξελίξεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι Λούκας Ρουπ και Μάριος Σιαμπάνης είναι οι δυο παίκτες του Άρη τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνουν, χωρίς, όμως, να αναφέρει τα ονόματα τους.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός του Αρη έδειξε πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, ενώ όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα, σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια και τον επαγγελματισμό του. Ακόμα, οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τον Σιαμπάνη, τον οποίο πιστεύουν, ιδιαίτερα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπακαμπού είπε ανοιχτά στη Θεσσαλονίκη, αυτό που ήθελε να ακούσει ο Ολυμπιακός

Αναμένεται, μάλιστα, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουν και οι επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι δυο παίκτες φαίνεται να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να παραμείνουν στο Κλεάνθης Βικελίδης, αν βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Τέλος, πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άρη βρίσκεται και ο Λάζαρος Χριστουδουλόπουλος, ενώ απομένουν μόνο τα τυπικά, προκειμένου να συνεχίσει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ