Αγκιμπού, η δεύτερη ευκαιρία…

Αγκιμπού, η δεύτερη ευκαιρία…

Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού κρατάει την τύχη του στα… πόδια του – Τι λένε στην Γαλλία, τι θα κρίνει το μέλλον του.

Δύο χρονιές στην Ελλάδα εκ διαμέτρου αντίθετες. Μια ονειρική και μια… μεταβατική που τον έστειλε στον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού αφού δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα της ομάδας. Μια αλλαγή απότομη για ένα παιδί που ήρθε από το πουθενά, με 90 λεπτά επαγγελματικού ποδοσφαίρου στα πόδια του και για μια σεζόν με τα ερυθρόλευκα έκανε την Ευρώπη να συζητάει για αυτόν. Ο Αγκιμπού Καμαρά, περί ου λόγος, έχει ζήσει σε αυτά τα δύο χρόνια στην Ελλάδα τα δύο άκρα.

Με τον Μαρτίνς να τον ρίχνει στα βαθιά, τόσο βαθιά που δεν το πίστευε ότι ο Φρανσουά Μοντεστό που τον ανακάλυψε και τον «έκλεψε» από την Λιλ, ο Αγκιμπού έγινε βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Ολυμπιακού την προπέρσινη σεζόν. Και είναι αλήθεια πως από εκείνες τις καταστάσεις που τον έβαλαν στο «στόχαστρο» κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, ειδικά στην Αγγλία, κανείς δεν περίμενε την πορεία που πήρε για τον ίδιο η περσινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Άρης προσπάθησε να «κλείσει» τον Πεπ Γκουαρντιόλα – Φοβερές αποκαλύψεις για μια ιστορία…

Και το ερώτημα βεβαίως είναι τι περιμένει από εδώ και στο εξής τον νεαρό Αφρικανό του Ολυμπιακού. Ο Αγκιμπού Καμαρά που είδε τον δανεισμό του στον Ατρόμητο ως μια ευκαιρία για να αποδείξει πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Και είναι αλήθεια πως η παρουσία του στο Περιστέρι κρίνεται ικανοποιητική σε μια σεζόν που συνέβησαν πολλά στον Ολυμπιακό με το ρόστερ να αλλάζει πολλάκις με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το ζητούμενο πλέον για τον Αγκιμπού είναι αν θα έχει μπροστά μια δεύτερη ευκαιρία για μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού την ώρα που στην Γαλλία εμφανίζονται δημοσιεύματα που δεν είναι και τόσο αισιόδοξα για αυτόν. Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Αγκιμπού θα μπει στην διαδικασία που θα βρεθούν οι περισσότεροι από τους ερυθρόλευκους που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και θα περάσουν από τις… εξετάσεις του νέου προπονητή. Με τον Κορδόν να έχει κάνει ήδη την προεργασία για όλους και τον Αγκιμπού να επιστρέφει με στόχο να βρει ξανά αυτό που είχε κερδίσει στην πρώτη του χρονιά με τα ερυθρόλευκα. Τα πάντα άλλωστε είναι στα… πόδια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ