Άρης: Αυτά ισχύουν με Μόγια

Άρης: Αυτά ισχύουν με Μόγια

Δημοσιεύματα από τη Χιλή «στέλνουν» στο Κλεάνθης Βικελίδης τον 25χρονο μέσο της Ο' Χίγκινς, που έχει εξεταστεί από τους κιτρινόμαυρους, δεν φαίνεται, όμως οτι βρίσκεται στις τελικές επιλογές τους.

Ο Καμίλο Μόγια βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη, σύμφωνα με ΜΜΕ από τη Χιλή. Στα δημοσιεύματα, μάλιστα,. αναφέρεται οτι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, προκειμένου ο 25χρονος Χιλιανός μέσος να αποκτηθεί από τους κιτρινόμαυρους με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει, πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Συγκεκριμένα, ο παίκτης έχει εξεταστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από τους κιτρινόμαυρους, χωρίς,. όμως να βρίσκεται στην τελική λίστα των επιλογών τους για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Διαβάστε επίσης: Επιμένει και… περιμένει για Αντσελότι η Βραζιλία (pic)

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο Μόγια είχε δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη το 2017, όταν και είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη δεύτερη ομάδα της Χετάφε, ενώ είναι διεθνής με τις ομάδες νέων της χώρας του.

Ο Άρης βρίσκεται,. σύμφωνα με πληροφορίες,. κοντά στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα,.να είναι αυτός που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ