Στην τελική ευθεία του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό

Ο Αντόνιο Κορδόν προχωράει τις επαφές για την πρόσληψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο ρόλος των 4 άδειων πάγκων στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

Δεν είναι κλισέ. Είναι γεγονός. Όλα δείχνουν ότι πλέον είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, αναφορικά με τον νέο προπονητή. Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι ο Αντόνιο Κορδόν έχει αποφασίσει τον εκλεκτό του, που δεν είναι άλλος από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Οι συζητήσεις με τον 42χρον Ισπανό βρίσκονται σε εξέλιξη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τελικό αποτέλεσμα αυτών, δεν θα αργήσει. Εξάλλου, στον Πειραιά θέλουν να τελειώσουν το ζήτημα, ώστε η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού να μπει σε διαδικασία καλοκαιρινής προετοιμασίας. Με τον νέο τεχνικό να βάζει τις δικές του πινελιές.

Διαβάστε επίσης: O Καμπιάσο πήγε τον Μαρέσκα προπονητή στη Λέστερ

Πόσο θα διαρκέσουν οι συζητήσεις του αθλητικού διευθυντή των Πειραιωτών με τον συμπατριώτη του δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα. Αλλά εκείνο που είναι ξεκάθαρο είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός και σε προσωπικό επίπεδο ο Κορδόν, κάνουν ενέργειες που δεν γνωστοποιούνται, ώστε όλα να «τρέξουν» πολύ γρήγορα. Μάλιστα, αυτός είναι και ένας επιπλέον λόγος που στο Μεγάλο Λιμάνι δεν υπάρχει άγχος. Προφανώς υπάρχει επιθυμία όλα να τελειώσουν το ταχύτερο δυνατό, αλλά το σημαντικό είναι να γίνει αυτό που θέλει η ομάδα. Και ο εκλεκτός, ο νέος προπονητής, να βρει ένα περιβάλλον έτοιμο για άμεσες λύσεις.

Εν τω μεταξύ, επειδή πολλοί είναι εκείνοι που απορούν, αναφορικά με τον λόγο που κάποιες απαντήσεις μπορεί να καθυστερούν, έχει σημασία να αναφέρουμε κάτι που συμβαίνει τώρα στην Ισπανία. Τέσσερις διαφορετικοί πάγκοι. Τέσσερις άδειοι πάγκοι. Σε συλλόγους της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Θέλτα, Αλμερία, Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους. Και αυτή η εκκρεμότητα έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο ντόμινο στο ισπανικό ποδόσφαιρο, καθυστερώντας αρκετές παράλληλες υποθέσεις.

Στην περίπτωση του Ολυμπιακού, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν μέσα σε όλες τις συζητήσεις για τις άδειες θέσεις εργασίας στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο πρώην τεχνικός των Οσασούνα, Γρανάδα και Εσπανιόλ, βρίσκεται σε όλες τις λίστες και των τεσσάρων ομάδων. Και μάλιστα στο top 3 των επιλογών και όχι κάπου… χαμηλά. Και μπορεί τα ονόματα να μην προκαλούν κάποιο… δέος στην Ελλάδα, αλλά πρόκειται για ομάδες που έχουν λεφτά, ισχύ και κυρίως… είναι στην Ισπανία. Και πολλές φορές αυτό αρκεί.

Οπως και να έχει, πάντως, όλα δείχνουν ότι είμαστε στην τελική ευθεία στην υπόθεση του Μαρτίνεθ. Ο Ολυμπιακός και η πλευρά του 42χρονου τεχνικού βρίσκεται σε συζητήσεις. Πλέον έχουν μπει στο τραπέζι όλα τα δεδομένα. Και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα το θέμα θα λήξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ