Τέλος ο Λάζαρ Ρόμανιτς από τη Λαμία (pic)

Τέλος ο Λάζαρ Ρόμανιτς από τη Λαμία (pic)

Ο Λάζαρ Ρόμανιτς έλυσε το συμβόλαιό του με τη Λαμία κοινή συνενέσει και πλέον αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο της Φθιώτιδας.

Η Λαμία με επίσημη ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό πως ο Λάζαρ Ρόμανιτς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, ύστερα από 5 χρόνια παρουσίας στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Το συμβόλαιο του Σέρβου ποδοσφαιριστή είχε ισχύ έως το 2024, ωστόσο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ολοκληρώσουν την συνεργασία τους νωρίτερα από ότι προβλεπόταν.

Διαβάστε επίσης: «Τρέλα» για τον Θρύλο: Sold Out η μεγάλη γιορτή του πρωταθλήματος

Ο 25χρονος Ρόμανιτς στην παρουσία του στη Λαμία αγωνίστηκε σε 123 παιχνίδια σημειώνοντας 10 γκολ και 10 ασίστ, βοηθώντας σημαντικά την πορεία της ομάδας αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 25χρονο Σέρβο επιθετικό, Lazar Romanic. Ο Lazar έγινε μέλος της ομάδας μας τον Αύγουστο του 2018 και μέχρι σήμερα έχει φορέσει 123 φορές τη φανέλα του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 10 γκολ και 10 ασίστ.

O Η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την συνεργασία και για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ