Ολυμπιακός: Εκπληξη με παίκτη της Γιουβέντους! (pic+vids)

Ολυμπιακός: Εκπληξη με παίκτη της Γιουβέντους! (pic+vids)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός και η Γκενκ ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.

Την περίπτωση του Λούκα Πελεγκρίνι φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία.

Πρόκειται για τον 24χρονο αριστερό μπακ της Γιουβέντους, ο οποίος το πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ το δεύτερο μισό είχε παραχωρηθεί από τη Μεγάλη Κυρία στην Λάτσιο, πραγματοποιώντας συνολικά 22 συμμετοχές. Οι 14 από αυτές ήταν με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας και οι 8 με την αντίστοιχη του ιταλικού συλλόγου, με τον Λούκα Πελεγκρίνι να καταγράφει συνολικά 1.012 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Η Σερβέτ, ο Μαρτίνεθ, η Λουκέρνη και ο Μαρτίνς… (vid)

Ο 24χρονος, ο οποίος μπορεί υπό προϋποθέσεις να αγωνιστεί και ως αριστερό χαφ, έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά η Λάτσιο θέλει να τον κρατήσει, με τους Ιταλούς, όμως, να βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την Γκενκ. «Η Λάτσιο θέλει να κρατήσει τον Λούκα Πελεγκρίνι ως δανεικό για έναν ακόμα χρόνο, αλλά ο Ολυμπιακός και η Γκενκ ενδιαφέρονται επίσης για την απόκτησή του», αναφέρει η «Corriere dello sport» σε σημερινό της δημοσίευμα. Όπως τονίζει μάλιστα, ο Ολυμπιακός και η Γκενκ θέλουν να αγοράσουν τον 24χρονο, σε αντίθεση με την Λάτσιο, που θέλει να τον κρατήσει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Λούκα Πελεγκρίνι είναι γέννημα – θρέμμα της Ρόμα, καθώς προέρχεται από την ακαδημία των Τζιαλορόσι, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Κάλιαρι και Τζένοα. Η Γιουβέντους τον απέκτησε από τη Ρόμα το 2019 έναντι 22 εκατ. ευρώ, αλλά σε τέσσερα χρόνια έχει καταγράψει μόλις 21 συμμετοχές με τη Μεγάλη Κυρία. Συνολικά στην καριέρα του έχει 155 συμμετοχές, με 2 γκολ και 18 ασίστ σε 10.467 λεπτά. Ο Λούκα Πελεγκρίνι για μια ακόμα χρονιά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και αναζητείται τρόπος για να αποχωρήσει από το ρόστερ της ιταλικής ομάδας. Απομένει να φανεί πού θα πάει και με ποιο καθεστώς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ, είχε φτάσει ακόμα και στα 15 εκατ. ευρώ (Δεκέμβριος του 2019).

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ