Νέα πρόταση της Τραμπζόνσπορ για Ζινκερνάγκελ – Τα χρήματα που δίνει

Νέα πρόταση της Τραμπζόνσπορ για Ζινκερνάγκελ – Τα χρήματα που δίνει

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ αρέσει πολύ στην Τραμπζονσπόρ και φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση για να τον αποκτήσει - Τι λένε στην Τουρκία

Στη μεταγραφική λίστα της Τραμπζονσπόρ συνεχίζει να βρίσκεται το όνομα του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, με τον Δανό μεσοεπιθετικό να αποτελεί έναν από τους πρώτους στόχους της ομάδας που αγωνίζονται οι Μπακασέτας και Σιώπης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, η Τραμπζονσπόρ θέλει εδώ και αρκετές εβδομάδες τον Ζινκερνάγκελ ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Σταντάρ Λιέγης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Η συμφωνία των δύο συλλόγων αφορά δανεισμό ενός έτους, με τον Δανό μεσοεπιθετικό να έχει επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι χωρίς όμως, να είναι ξεκάθαρο εάν θα παραμείνει στο ρόστερ των Πειραιωτών ή εάν θα παραχωρηθεί εκ νέου.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η τούρκικη ομάδα φαίνεται να έχει κάνει ήδη μια κρούση στον Ολυμπιακό, ενώ πλέον όπως αναφέρει το «brospor.com», ετοιμάζει επίσημη πρόταση που θα φτάσει τα 1,5 εκατ. ευρώ. που είναι ένα ποσό που ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πει το «ναι» σε περίπτωση που έχει στα χέρια του τέτοια πρόταση όπως αναφέρει το δημοσίευμα στην Τουρκία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ