Άρης: Έμφαση στη φυσική κατάσταση και στην τακτική

Άρης: Έμφαση στη φυσική κατάσταση και στην τακτική

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη συνέχισαν την προετοιμασία τους, ενόψει της αυριανής (24/6) αναμέτρησης προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα.

Προπόνηση περιλάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα των παικτών του Άρη, μετά την πρωινή επίσκεψη αντιπροσωπείας της αποστολής στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Ο Τόλης Τερζής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της τακτικής, ενώ δεν έλειψαν και οι ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν αύριο (24/6) το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τη Μακάμπι Χάιφα.

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου-Νταψής: Οι πιτσιρικάδες που «έλαμψαν» στο μίνι ντέρμπι «αιωνίων»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Δεύτερη μέρα προπονήσεων για την ομάδα μας επί ισραηλινού εδάφους.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση (ενεργοποίηση και τακτική).

Αύριο, Σάββατο, θα διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα (20:00), το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Το πρωί της Κυριακής (25/06) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα κάνουν την τελευταία προπόνηση στη Χάιφα και το βράδυ είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της αποστολής του ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη.

* Ο Νικηφόρος Μπελαγιάννης εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας αναλαμβάνοντας ως υπεύθυνος στον τομέα της αποκατάστασης.

Ο Νικηφόρος Μπελαγιάννης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μaster από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κινησιολογίας με εξειδίκευση στη Βιομηχανική της Κίνησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ