Αποκαλύψεις Ζινκερνάγκελ για το μέλλον του

Αποκαλύψεις Ζινκερνάγκελ για το μέλλον του

Τι είπε ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, τη Σταντάρ, αλλά και τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης του.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρα από τον Ολυμπιακό και έχει πιάσει δουλειά για το ρόστερ της επόμενης σεζόν με τις ανοιχτές υποθέσεις να είναι πολλές.

Μια από αυτές είναι και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης και περιμένει τον Ισπανό τεχνικό να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο δανεισμός του Δανού ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε και θα επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά όπου ανήκει. Πρόκειται για μία περίπτωση που θα αξιολογηθεί και αυτό πιθανότατα θα γίνει και μέσα από την προετοιμασία στην Αυστρία.

Ο ίδιος ο Ζινκερνάγκελ πάντως με νέες δηλώσεις τόνισε πως θέλει να μείνει στη Σταντάρ Λιέγης, όπου είχε και μια πολύ καλή σεζόν, αλλά είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τον ίδιο, αφού ανήκει στον Ολυμπιακό.

«Η Σταντάρ μπορεί να είναι ακόμα μία επιλογή για εμένα. Το έχω πει στο κλαμπ ότι αγαπώ την ομάδα, λάτρεψα τους οπαδούς και το να παίζω γι’ αυτούς είναι κάτι πολύ δυνατό. Ανήκω, όμως στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να δούμε αν οικονομικά είναι εφικτό να μείνω στην ομάδα. Εγώ πάντως είμαι ανοιχτός», είπε ο Ζινκερνάγκελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ