Ολυμπιακός: Η Οβιέδο εξετάζει την περίπτωση Πέπε

Ολυμπιακός: Η Οβιέδο εξετάζει την περίπτωση Πέπε

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσίευματα η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Ρεάλ Οβίεδο στο πρόσωπο ενός ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό. Του Πέπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Ο Στεφ Κάρι σχολίασε σύστημα του Σπανούλη με το Περιστέρι (vid)

Το εν λόγω δημοσίευμα προέρχεται από την ιστοσελίδα «eldesmarque» και γράφει πως η ισπανική ομάδα ψάχνει για ενίσχυση στα χαφ της με τον Αθλητικό της Διευθυντή, Ρομπέρτο Σουάρεζ να εξετάζει αρκετές περιπτώσεις και μία εξ αυτών που ξεχώρισαν τελικά, να είναι του 26χρονου «ερυθρόλευκου» άσου.

Μάλιστα γίνεται λόγος για δυο ποδοσφαιριστές που έχει στα ραντάρ του ο Σουάρεζ.

Ο  ένας είναι ο Τόνι Μόγια (ανήκει στην Αλαβές) και ο άλλος ο Πορτογάλος άσος που ανήκει στην ομάδα του Πειραιά και στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Καρταχένα (ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος όπως η Οβιέδο), και σύμφωνα με το δημοσίευμα τα πήγε εξαιρετικά (με 17 συμμετοχές και 5 ασίστ).

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Άλβαρο Κερβέρα ψάχνει έναν δημιουργικό μέσο εδώ και καιρό, με τον Πέπε να είναι μία λύση που προκρίνεται όχι μόνο λόγω των τεχνικών του χαρακτηριστικών αλλά και λόγω των σωματικών του προσόντων αναφέρει τέλος, το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ