Εκπληξη από το Μεξικό για τον Ολυμπιακό! (vid)

Εκπληξη από το Μεξικό για τον Ολυμπιακό! (vid)

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 19χρονο σέντερ φορ, Άλι Άβιλα. Ενα από τα μεγαλύτερα του μεξικανικού ποδοσφαίρου!

Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του μεξικανικού ποδοσφαίρου φέρεται να έχει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό. Πρόκειται για τον 19χρονο (23/9/2003) σέντερ φορ, Άλι Άβιλα. Ο Αλι Αβιλα αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μοντερέι και μάλιστα προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, χάρη στην οποία ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και πλέον η «μετοχή» του στο «transfermarkt» αγγίζει τις 500.000 €.

Διαβάστε επίσης: Το μεταγραφικό στίγμα για το πρώτο κύμα ενίσχυσης και το παράδειγμα Βαλβέρδε το καλοκαίρι του 2008

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 38 παιχνίδια και είχε 7 γκολ σε 2.141 λεπτά συμμετοχής, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ατζέντης του είναι ο ίδιος που έχει και τον Σέρτζι Κανός, ο οποίος πέρσι έπαιξε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Μπρέντφορντ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μεξικό, ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που καλοβλέπουν την περίπτωση του νεαρού στράικερ, ο οποίος όμως φέρεται να βρίσκεται επίσης στις μεταγραφικές λίστες των Εσπανιόλ και Σπόρτινγκ Χιχόν από την Ισπανία.

Όπως τονίζουν οι Μεξικανοί, εάν ο Ολυμπιακός αποκτούσε τον Αλι Αβιλα από την Μοντερέι, θα έστελνε τον νεαρό επιθετικό ως δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθεί. Η Εσπανιόλ, η οποία έχει καλές σχέσεις με την Μοντερέι μετά τη μεταγραφή του Σέζαρ Μόντες, θα τον χρησιμοποιούσε αρχικά στην ομάδα Νέων, ενώ αντίθετα η Σπόρτινγκ Χιχόν θα του πρόσφερε αμέσως θέση στην ομάδα ανδρών, γεγονός που ίσως της δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην υπόθεση του 19χρονου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλι Αβιλα είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες του Μεξικού. Με την Κ18 έχει 2 συμμετοχές, ενώ με την Κ20 έχει 5 συμμετοχές και 3 γκολ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ