Ο Ντε Φρούτος, η καλοκαιρινή πρόταση-μαμούθ, τα νέα δεδομένα και η λύση Τέτε Μορέντε για τα άκρα

Ο Ντε Φρούτος, η καλοκαιρινή πρόταση-μαμούθ, τα νέα δεδομένα και η λύση Τέτε Μορέντε για τα άκρα

Ο Χόρχε ντε Φρούτος μπήκε ξανά στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού, με τους Ισπανούς να βάζουν στο κόλπο και τον Τέτε Μορέντε για τα άκρα.

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες που έχει θέσει ο Ολυμπιακός είναι συγκεκριμένες: Κεντρικός αμυντικός (αριστεροπόδαρος), αμυντικός μέσος και σέντερ φορ. Αυτές οι τρεις θέσεις επείγουν και για αυτόν τον λόγο οι Ερυθρόλευκοι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην ανεύρεση τριών παικτών που θα κάνουν τη δουλειά που θέλουν ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Και θα καλύψουν τα κενά που έχουν αποφασίσει ότι υπάρχουν στο ρόστερ. Ωστόσο, θα ήταν ανακριβές να αναφέρουμε πως οι Ερυθρόλευκοι δεν ασχολούνται και με άλλες θέσεις, στις οποίες επίσης θα υπάρξουν προσθήκες. Με την απόκτηση εξτρέμ να βρίσκεται επίσης στην πρώτη ατζέντα των αναζητήσεων.

Διαβάστε επίσης: Τι «ακούγεται» στην αγορά για τους 4+2 του Ολυμπιακού (vids)

Τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώνεται πως ο Αντόνιο Κορδόν έχει στη λίστα των επιλογών του τον Χόρχε ντε Φρούτος. Για την ακρίβεια, οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως έχουν ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με τη Λεβάντε, για να φανεί εάν μπορεί να προχωρήσει φέτος η συγκεκριμένη μεταγραφή. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, αλλά και με τις προθέσεις του παίκτη.

5.000.000 € ΚΑΙ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΑΠΟ ΛΕΒΑΝΤΕ

Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του Ντε Φρούτος. Σε σημείο να βάλει στο τραπέζι της Λεβάντε ένα ποσό που έφτανε τα 5.000.000 ευρώ, με σκοπό να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή. Η ισπανική ομάδα στην αρχή εμφανιζόταν θετική στο να παραχωρήσει τον 26χρονο εξτρέμ, αλλά αντί να πει το «ναι»… έπαιζε διαρκώς καθυστερήσεις και στο τέλος η μεταγραφή χάλασε. Μια μεταγραφή, που γενικώς είναι περίπλοκη, καθώς η διοίκηση των Λεβαντίνων, δεν δείχνει διάθεση να πουλήσει σε λογικά πλαίσια ή να δανείσει τον παίκτη. Παρά το γεγονός ότι πλέον ο παίκτης πιέζει να φύγει, από τη στιγμή που δεν επιτεύχθηκε η άνοδος.

Για φέτος δεν είναι γνωστό τι οικονομικά δεδομένα μπορεί να βάλει στο τραπέζι ο Ολυμπιακός και εάν μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Ωστόσο, οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι ο Αντόνιο Κορδόν έχει κινήσει διαδικασίες, ενημερώνοντας για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Κάτι, που δεν επιβεβαιώνεται. Αν και είναι σαφές ότι ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών έχει εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή, καθώς τον είχε στη λίστα του και για την Μπέτις!

Βεβαίως, η περίπτωση του Ντε Φρουτός δεν είναι η μοναδική που βρίσκεται στα χέρια του Κορδόν. Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών έχει κι άλλα ονόματα παικτών που, είτε έχουν προταθεί είτε έχουν ξεχωρίσει από τον ίδιο και το επιτελείο του. Όπως προκύπτει από την Ισπανία, μία τέτοια περίπτωση είναι ο Τέτε Μορέντε.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΕ ΜΟΡΕΝΤΕ

Ο 26χρονος (04/12/1996) εξτρέμ της Ελτσε αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ισπανικής ομάδας στη διάρκεια της παρουσίας της στα «σαλόνια» του ισπανικού πρωταθλήματος (98 ματς, 10 γκολ, 8 ασίστ), ενώ και στη διάρκεια της φετινής σεζόν, που βρήκε την ισπανική ομάδα να υποβιβάζεται, είχε σημαντική παρουσία (35 ματς, 5 γκολ). Εχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως κατά τους Ισπανούς, για τον Μορέντε είχαν ενδιαφερθεί το περασμένο καλοκαίρι και η Εσπανιόλ του Μαρτίνεθ, αλλά και η Μπέτις του Αντόνιο Κορδόν, με την Ελτσε, ωστόσο, να εγείρει σημαντικές αξιώσεις για να τον παραχωρήσει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, προκύπτει πως το όνομά του υπάρχει στην ατζέντα, αλλά λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει. Ο ταχύτητας ακραίος επιθετικός, πάντως, να αποτελεί στόχο ομάδων όπως η Θέλτα, η Λας Πάλμας και η Γρανάδα που προβιβάστηκαν, σήμερα δημοσίευμα της «AS» τον θέτει και στο στόχαστρο της Βιγιαρεάλ ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε κάνει πρόταση για την απόκτησή η Γουέστ Χαμ. Το συμβόλαιο του Ισπανού εξτρέμ λήγει το καλοκαίρι του 2024 και θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την Ελτσε αυτό το καλοκαίρι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ