Τι «ακούγεται» στην αγορά για τους 4+2 του Ολυμπιακού (vids)

Τι «ακούγεται» στην αγορά για τους 4+2 του Ολυμπιακού (vids)

Όλα τα δεδομένα για Μαντί Καμαρά, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, Πεπ Μπιέλ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Πέπε.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, Αντόνιο Κορδόν, να ψάχνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ενίσχυση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ. Εκτός από τα ρεπορτάζ για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού υπάρχουν όμως και ρεπορτάζ για νυν ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, που φέρονται να βρίσκονται σε μεταγραφικές λίστες ομάδων του εξωτερικού.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των Μαντί Καμαρά, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, Πεπ Μπιέλ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Πέπε, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν συνδεθεί από Μέσα του εξωτερικού με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Μπαρτζώκα στον Σλούκα και τα «δίδυμα» της επόμενης σεζόν

Ο Μαντί Καμαρά πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρόμα, καταγράφοντας συνολικά 21 συμμετοχές (1 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο, αποφάσισε η ιταλική ομάδα να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία με τους Ερυθρόλευκους και ο διεθνής μέσος επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι. Ηδη, όμως, το όνομά του έχει γραφτεί στο εξωτερικό για αρκετές ομάδες. Μεταξύ αυτών είναι η Γαλατάσαραϊ, η οποία σύμφωνα με τους Τούρκους προσφέρει στην πλευρά του Ολυμπιακού 4 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 26χρονου. Την περίπτωση του Αφρικανού φέρεται, όμως, να εξετάζει και η Πόρτο, ενώ κατά καιρούς το όνομα του Μαντί έχει γραφτεί και για ομάδες της Serie A, με την Μόντζα να παρουσιάζεται ως μια από τις ενδιαφερόμενες για την απόκτησή του.

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό και για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός πέρσι είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης, έχοντας 28 συμμετοχές, με 10 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Εμφανίσεις που έχουν τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, με τα ρεπορτάζ το εξωτερικό να συνδέουν τον 28χρονο με τις Μπεσίκτας, Τζένοα, Τράμπζονσπορ και Άουγκσμπουργκ, ενώ τις τελευταίες ώρες υπήρξαν δημοσιεύματα στο Βέλγιο, που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ.

Ενας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού που έχει αρκετούς «μνηστήρες» είναι ο Πεπ Μπιέλ. Το όνομα του Ισπανού γράφεται συνεχώς για την Μπεσίκτας, ενώ αρκετές φορές έχει παρουσιαστεί από τα Μέσα στην πατρίδα του ως μεταγραφικός στόχος των Μαγιόρκα, Μπέτις και Βαλένθια. Ο Μπιέλ ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό με μεταγραφή 6 εκατ. ευρώ από την Κοπεγχάγη και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Επαιξε σε 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τους Ερυθρόλευκους την προηγούμενη σεζόν και είχε στο ενεργητικό του δέκα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ενδιαφέρον, όμως, φαίνεται πως υπάρχει και για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ, ο οποίος έχει ως μάνατζέρ του τον άλλοτε σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, φέρεται να βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες ιταλικών ομάδων. Τον περασμένο Ιανουάριο το όνομά του γραφόταν συνεχώς για την Μπολόνια, ενώ υπήρξαν επίσης δημοσιεύματα και για ομάδες από την Γαλλία, με τις Στρασμπούργκ και Μονπελιέ να εμφανίζονται ως ενδιαφερόμενες για τον διεθνή ακραίο αμυντικό. Ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2025, πέρσι έπαιξε σε 45 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του σε 3.782 λεπτά συμμετοχής.

Στην ίδια λίστα με τους ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε βρίσκεται και ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στην περσινή σεζόν και όπως είναι απόλυτα λογικό τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. O διεθνής άσος, ο οποίος μάλιστα έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την Ν. Κορέα, έκλεισε την περσινή σεζόν έχοντας 40 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό (5 γκολ και 4 ασίστ). Οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, μέχρι και η πρωταθλήτρια Νάπολι «τσεκάρει» την περίπτωσή του, ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα και στην Γερμανία για τις Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τέλος, όσον αφορά στον Πέπε, ο Πορτογάλος μέσος πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Καρταχένα, αλλά η ισπανική ομάδα δεν ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία και γι’ αυτό δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Ο Ιβηρας επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι, αλλά έχουν αρχίσει ήδη τα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του. Τις τελευταίες ώρες υπήρξε ρεπορτάζ στην Ισπανία που έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Ρεάλ Οβιέδο, ενώ έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες στην Πορτογαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ