Ο Βόλος ανακοίνωσε τον Μωραΐτη

Ο Βόλος ανακοίνωσε τον Μωραΐτη

Την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού, Παναγιώτη Μωραΐτη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος.

Στα 26 του χρόνια, ο Παναγιώτης Μωραΐτης θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί, για πρώτη φορά στην καριέρα του, στη Super League. Ο Έλληνας επιθετικός, που έκανε εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, σκοράροντας 18 τέρματα σε 26 συμμετοχές, υπέγραψε συμβόλαιο με το Βόλο και μετακομίζει στη θεσσαλική πόλη.

Ο γεννημένος στο Αγρίνιο φορ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, έπαιξε στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League, αλλά δεν έφτασε ποτέ στην πρώτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα: Η «υπόσχεση» του Γ. Σαββίδη και το silver alert των μεταγραφών

Αγωνίστηκε για 3,5 χρόνια στην Παναχαϊκή και ακολούθως έπαιξε στην Μπουντούτσνοστ και τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Μαυροβουνίου και ένα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, ενώ συμμετείχε και στις προκριματικές φάσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα και έκανε εντυπωσιακή χρονιά, κερδίζοντας με το… σπαθί του την ευκαιρία να παίξει στη μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μωραϊτη. Ο Μωραϊτης τη φετινή περίοδο αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου σε 26 συμμετοχές σημείωσε 18 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Παναχαϊκή, Μπούντουσνοστ (Μαυροβούνιο) και Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία). Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Παναγιώτη Μωραϊτη στην οικογένεια της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ