Άρης: Ενσωματώνονται ακόμα τρεις στις προπονήσεις

Άρης: Ενσωματώνονται ακόμα τρεις στις προπονήσεις

Οι Χουτεσιώτης, Μπράμπετς και Χρυσόπουλος αναμένεται να τεθούν στις επόμενες μέρες στη διάθεση του Τερζή και θα ταξιδέψουν (1/7) μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στη Βουλγαρία.

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται από χθες (25/6) στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολιγοήμερη παραμονή της στο Ισραήλ, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Τόλης Τερζής.

Ο τεχνικός του Άρη θα μπορεί να υπολογίζει ακόμα τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα τεθεί από αύριο στη διάθεση του προπονητή του.

Διαβάστε επίσης:Αγρίεψε ο Μαρτίνεθ – Τέσσερις διπλές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα – Ανεβαίνουν οι 5 «μικροί»

Ακόμα, αύριο αναμένεται να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά, οι Γιακούμπ Μπράμπετς και Κώστας Χρυσόπουλος. Οι δυο κεντρικοί αμυντικοί είχαν πάρει επιπλέον μέρες, άδειας, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους με την εθνική Τσεχίας και τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, αντίστοιχα.

Αμφότεροι θα ενσωματωθούν στην Τετάρτη (28/6) στις προπονήσεις, ενώ και οι τρεις προαναφερθέντες θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη στη Βουλγαρία (1/7), όπου οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν δυο φιλικά παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ