Για Ζινκερνάγκελ: «Νέα πρόταση Τραμπζονσπορ στον Ολυμπιακό»

Για Ζινκερνάγκελ: «Νέα πρόταση Τραμπζονσπορ στον Ολυμπιακό»

Δεν σταματάει η Τραμπζονσπορ για τον Ζινκερνάγκελ. Τι λέει το ρεπορτάζ των Τούρκων.

Μπορεί ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ να γίνει συμπαίκτης του Μανώλη Σιώπη, του Τάσου Μπακασέτα και του Δημήτρη Κουρμπέλη; Η λογική λέει πως είναι δύσκολο. Τα ΜΜΕ της Τουρκίας όμως επιμένουν ότι η Τραμπζονσπόρ έχει τον Δανό στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας και ότι ήδη κατέθεσε δεύτερη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Η πρώτη ήταν δανεισμού και απορρίφθηκε. Η δεύτερη είναι ύψους 1,5 εκατ ευρώ και σύμφωνα με τους γείτονες, οι Ερυθρόλευκοι είπαν και πάλι όχι. «Ο Ζινκερνάγκελ είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και αυτό δίνει ένα πλεονέκτημα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός σε όλη την Ευρώπη για Μίροτιτς και Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός όμως δεν συζητάει για λιγότερα από 2,5 εκατ ευρώ» αναφέρουν και προσθέτουν ότι ο Ζινκερνάγκελ όχι μόνο είναι ενημερωμένος για το ενδιαφέρον αλλά και ότι έχει ήδη συλλέξει μια σειρά από πληροφορίες για την τουρκική ομάδα. «Έχει σημασία όσο οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται, η ομάδα να καταφέρει να συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή. Μια τέτοια εξέλιξη θα κάνει την προσπάθεια της σίγουρα πιο εύκολη» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Για τον Ζινκερνάγκελ που έκανε πάρα πολύ καλή χρονιά στο Βέλγιο με τα χρώματα της Σταντάρ, υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Είναι ίσως το πρόσωπο που συζητιέται περισσότερο από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στην αγορά. Θα έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε τι θα πει και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ διότι τον Δανό τον περιμένει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Είναι ένας από τους «δανεικούς» της προηγούμενης χρονιάς που θα ήθελε να τον δει στο γήπεδο. Εκτός φυσικά αν μέχρι τότε, ήδη φορά άλλα… χρώματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ