Συνεχίζει να πιέζει για Πινέδα η ΑΕΚ

Συνεχίζει να πιέζει για Πινέδα η ΑΕΚ

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η ΑΕΚ συνεχίζει να πιέζει για τον Ορμπελίν Πινέδα και η υπόθεση του Μεξικανού μοιάζει να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα, η οποία μοιάζει να μπαίνει στην τελική της ευθεία, σύμφωνα και με όσα τονίζουν οι Ισπανοί.

Κι αυτό γιατί η Θέλτα ψάχνει τρόπους να απαλλαγεί από δύο-τρεις παίκτες μέχρι την Παρασκευή (30/6) με σκοπό να ισορροπήσει τα οικονομικά της για το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μία από τις περιπτώσεις που είναι ουσιαστικά τελειωμένες είναι εκείνη του Χάβι Γκαλάν, ο οποίος θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο, έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ, πόσο που θα καλύψει ένα μέρος των αναγκών του συλλόγου της Γαλικίας, ωστόσο χρειάζεται να εξοικονομηθούν άλλα τόσα.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «La voz de Galicia», Τόρο Φερνάντεθ και Ορμπελίν Πινέδα είναι οι επόμενοι που θα γίνει προσπάθεια να φύγουν καθώς δεν φαίνεται να υπολογίζονται στην ομάδα. Όσον αφορά τον Μεξικανό τονίζεται πως οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ γίνεται λόγος για την επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ