ΑΕΚ : Sold out σε 5 ώρες

ΑΕΚ : Sold out σε 5 ώρες

Οι φίλοι της Ένωσης «εξαφάνισαν» σε πέντε ώρες, τα εισιτήρια που είχε στην διάθεση της η ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Εισιτήρια τέλος! Μέσα σε πέντε περίπου ώρες οι φίλοι της ΑΕΚ εξαφάνισαν όσα εισιτήρια δόθηκαν στην κυκλοφορία από την ΠΑΕ για το μεγάλο ραντεβού του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Αυτό είναι το… θετικό της υπόθεσης. Το αρνητικό είναι ότι λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπήρχε πολύ κόσμος που είχε βρεθεί στα εκδοτήρια από το πρωί, δεν κατάφερε να βρει ένα μαγικό χαρτάκι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει απογοητευμένος και στεναχωρημένος.

Βεβαίως η ευθύνη αυτή δεν είναι αποκλειστικά της ΑΕΚ διότι τα 17.196 εισιτήρια που αποφάσισε να… εγκρίνει η αστυνομία, ήταν πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες της ζήτησης του κόσμου του δικεφάλου.

 Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι πολλοί φίλαθλοι των κιτρινόμαυρων είχαν πάρει από τα ξημερώματα στα εκδοτήρια για να μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήρια του μεγάλου αγώνα. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς είχαν πάει με υπνόσακους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ