Άρης: Μεταγραφική σύσκεψη Καρυπίδη- Παλίκουτσα

Άρης: Μεταγραφική σύσκεψη Καρυπίδη- Παλίκουτσα

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Κροάτη τεχνικό διευθυντή, αναφορικά με τις κινήσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα και ειδικότερα την απόκτηση επιθετικού, εξτρέμ και αμυντικού χαφ.

Η ενίσχυση του ρόστερ του Άρη ήταν το βασικό θέμα που τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση που είχαν σήμερα (1/7) ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο τελευταίος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και συζήτησε με τον Κροάτη τεχνικό διευθυντή για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο άντρες συζήτησαν, κυρίως για τις τρεις θέσεις της ενδεκάδας, στις οποίες χρειάζεται άμεσα ενίσχυση ο Άρης, δηλαδή του αμυντικού χαφ, του εξτρέμ και του επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Στους Σακραμέντο Κινγκς ο Σάσα Βεζένκοφ

Εκτός από τη συνάντηση που είχε με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε και στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου» και επιθεώρησε τις βελτιωτικές εργασίες που γίνονται. Ακόμα, ο Παλίκουτσα αναμένεται να ταξιδέψει στη Βουλγαρία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το αυριανό (2/7) φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Μπότεφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ