Άρης: Αποχωρεί ο Πίρσμαν

Άρης: Αποχωρεί ο Πίρσμαν

Ο Βέλγος αμυντικός αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τους κιτρινόμαυρους και να συνεχίσει την καριέρα του στην ολλανδική Χρόνινχεν.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, από τον Άρη ο Μάρβιν Πίσμαν. Ο Βέλγος αμυντικός φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει σε όλα, σύμφωνα με πληροφορίες, με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων, προκειμένου να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία τους, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χρόνινχεν. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πίρσμαν δεν ήταν στα πλάνα του Άρη για την επόμενη σεζόν και είχε ενημερωθεί ότι θα πρέπει να βρει ομάδα, όπως και έγινε.

Αυτός είναι, άλλωστε και ο λόγος που οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν δύο παίκτες στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, τους Ματαρίτα και Φεράρι. Αυτό που αναμένεται, πλέον, είναι η επίσημη ανακοίνωση για το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δυο πλευρές, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ποδοσφαιριστής δεν θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία για το αυριανό (2/7) φιλικό με τη Μπότεφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ