Ξέσπασε για τις μεταγραφές ο Λουτσέσκου – Τι είπε για την πώληση του Ίνγκασον

Ξέσπασε για τις μεταγραφές ο Λουτσέσκου – Τι είπε για την πώληση του Ίνγκασον

Στην πίεση που δημιουργεί η καθυστέρηση στις μεταγραφές αλλά και στην πώληση του Ίνγκασον αναφέρθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το φιλικό με την Στεάουα.

Mετά το 1-1 κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το θέμα με την καθυστέρηση των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ, αλλά και για την αποχώρηση του Ίνγκασον.

Διαβάστε επίσης: Τα βρίσκουν Μίροτιτς-Μπαρτσελόνα και ακολουθεί ο Ολυμπιακός! (pic)

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το φιλικό:

«Είναι ένα πρώτο φιλικό, είχαμε ποδοσφαιριστές με μεγάλη αποχή πέρσι όπως οι Τσιγγάρας, Μουργκ, Μιχαηλίδης, ο Νάρεϊ είχε ένα πρόβλημα, δοκιμάζουμε και κάποιους άλλους παίκτες, Λυπάμαι γιατί ίσως μπορούσαμε να κερδίσουμε και κάτω υπό αυτές τις συνθήκες.

Δεν καταφέραμε να είμαστε έτοιμοι έχοντας το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου όπως θα το θέλαμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα έχουν επιστρέψει οι Ζίβκοβιτς, Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας, θα επιστρέψει και ο Κοτάρσκι σε λίγες ημέρες. Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε καθεστώς πίεσης γιατί έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο deadline για το πότε θα έρθουν παίκτες. Θα προσπαθήσω να δώσω την ισορροπία και τα μηνύματα αυτοπεποίθησης στην ομάδα».

Για το ζήτημα της ενίσχυσης στην επίθεση: «Δεν έχω πολλές πληροφορίες σχετικά, προσπαθούμε πάρα πολύ. Έχουμε δει αρκετούς ποδοσφαιριστές που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν μπόρεσαν να έρθουν. Είτε λόγω της τιμής τους, είτε γιατί δεν ήθελαν οι ίδιοι να έρθουν. Κοιτάζουμε ακόμη ποδοσφαιριστές, ήμουν άτυχος λόγω του Euro K19, ήταν καλή ευκαιρία για τον Τζίμα να βρεθεί μαζί μας».

Για τον Ίνγκασον:

«Όταν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει, είναι δύσκολο να τον κρατήσεις. Με πήρε τηλέφωνο 10 ημέρες πριν ζητώντας μου να τον βοηθήσω να πουληθεί. Μου εξήγησε τους λόγους που ήθελε να γίνει η μετεγγραφή, ένα μεγάλο συμβόλαιο και μία ομάδα κοντά στη χώρα του. Θεωρούσε ότι έδωσε τα πάντα στον ΠΑΟΚ, είναι αληθές αυτό, μας βοήθησε πάρα πολυ΄. Δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλά. Είμαι χαρούμενος που ήρθε ο Εκόνγκ και θα ξεκινήσει αύριο δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ