Άρης: Προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα

Άρης: Προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών με τους Κάρλσον, Ζιλ και Μορόν, παράλληλα, όμως, έχουν έτοιμες και εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που δεν έχει θετική έκβαση, κάποια από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις.

Ο Άρης είναι έτοιμος να προχωρήσει στην απόκτηση τριών ακόμα παικτών και εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν μέσα στις επόμενες μέρες ή και ώρες. Οι πρώτες επιλογές των κιτρινόμαυρων, τη δεδομένη χρονική στιγμή, φαίνεται ότι είναι ο Καμερουνέζος Ζιλ για τη θέση του αμυντικού χαφ, ο Σουηδός εξτρέμ Κάρλσον και ο Ισπανός Μορόν για την κορυφή της επίθεσης.
Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, με την πιο δύσκολη περίπτωση, βέβαια, να είναι του επιθετικού της Μπέτις.
Οι άνθρωποι του Άρη είναι αισιόδοξοι ότι θα έχουν θετική έκβαση οι προσπάθειες τους να φέρουν στο Κλεάνθης Βικελίδης τους συγκεκριμένους παίκτες, παράλληλα, όμως, θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στη λίστα του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, υπάρχουν ονόματα παικτών και εναλλακτικές λύσεις και για τις τρεις θέσεις, καθώς οι κιτρινόμαυροι θέλουν να τις έχουν καλύψει, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ