Άρης: Το σχέδιο για τον Πάλμα

Άρης: Το σχέδιο για τον Πάλμα

Στην περίπτωση που ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν παραχωρηθεί με μεταγραφή, τότε ο Άρης είναι πιθανόν να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των ετήσιων αποδοχών του.

Στις προθέσεις του Άρη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Λουίς Πάλμα, στην περίπτωση που παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, άλλωστε, μπορεί να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του, τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, δεν έχει φτάσει, ακόμα, στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση που να ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις του Άρη.

Διαβάστε επίσης: Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Έλληνα φόργουορντ και η… σφήνα ιταλικής ομάδας

Οι κιτρινόμαυροι, εξάλλου και συγκεκριμένα ο Θόδωρος Καρυπίδης, έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή, αν δεν βρεθεί ομάδα που να δίνει τα χρήματα που ζητάνε για την παραχώρηση του.

Προτεραιότητα, φυσικά, για τον Άρη αποτελεί, αν φύγει ο παίκτης, να πάει σε ομάδα του εξωτερικού. Αν, τελικά, παραμείνει, θα κληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, για να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του, προκειμένου να του δοθεί ένα έξτρα κίνητρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ